VELVEETA® Down-מקרוני וגבינה תוצרת בית
Velveeta® מקרוני וגבינה בבית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם חמאה, גבינת צ'דר, velveeta, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני סלסה בקר וגבינת Velveeta, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
להמיס 3 כף. חמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
לטאטא בקמח; לבשל 2 דקות., ערבוב כל הזמן. מערבבים בהדרגה בחלב. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים 3 עד 5 דקות. או עד מעובה.
להוסיף VELVEETA; לבשל 3 דקות. או עד נמס, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במקרוני.
כפית לתוך 2 qt. תבשיל מרוסס עם ספריי בישול; מפזרים צ ' דר. להמס את שאר החמאה; לזרוק עם פירורי קרקר.
אופים 20 דקות. או עד מחומם דרך.