Walleye עם ענבים קלויים ותפוחי אדמה Fingerling
וואלאיי עם ענבים קלויים ותפוחי אדמה Fingerling עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 269 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תפוחי אדמה, שמן זית, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה צלויים, תפוחי אדמה צלויים, ו תפוחי אדמה קלויים/ Fingerling.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 232°.
מוסיפים תפוחי אדמה לענף 12-על ידי 18 אינץ ' אפייה טפטוף עם 2 כפות שמן זית מתבלים עם קמצוץ של מלח ופלפל. לזרוק עד מצופה באופן שווה.
העברת גיליון לתנור ומבשלים 10 דקות.
בזהירות להסיר מחבת גיליון מהתנור, ולהשתמש זוג מלקחיים כדי להעביר את תפוחי האדמה לקצה אחד.
טפטוף כף שמן על הקצה הריק, ולאחר מכן להוסיף את הענבים ואת פילה walleye למטה העור בצד. מתבלים כל פילה דג עם קמצוץ של מלח ופלפל, ולאחר מכן למעלה עם כמה פרוסות שום וכמה פרוסות לימון.
טפטוף שנותר כף שמן זית על הדגים.
להחזיר את מחבת הסדין לתנור ומבשלים עד שהדגים מבושלים במלואם ותפוחי האדמה רכים, 10 עד 12 דקות.
מחלקים את הדגים, הענבים ותפוחי האדמה בין ארבע צלחות. לסחוט קצת מיץ מן חצי לימון חתוך על כל צלחת.