קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

Walleye עם ענבים קלויים ותפוחי אדמה Fingerling

Walleye עם ענבים קלויים ותפוחי אדמה Fingerling
וואלאיי עם ענבים קלויים ותפוחי אדמה Fingerling עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 269 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תפוחי אדמה, שמן זית, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה צלויים, תפוחי אדמה צלויים, ו תפוחי אדמה קלויים/ Fingerling.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים תפוחי אדמה לענף 12-על ידי 18 אינץ ' אפייה טפטוף עם 2 כפות שמן זית מתבלים עם קמצוץ של מלח ופלפל. לזרוק עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
העברת גיליון לתנור ומבשלים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בזהירות להסיר מחבת גיליון מהתנור, ולהשתמש זוג מלקחיים כדי להעביר את תפוחי האדמה לקצה אחד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
טפטוף כף שמן על הקצה הריק, ולאחר מכן להוסיף את הענבים ואת פילה walleye למטה העור בצד. מתבלים כל פילה דג עם קמצוץ של מלח ופלפל, ולאחר מכן למעלה עם כמה פרוסות שום וכמה פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה דגיםפילה דגים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ענביםענבים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
טפטוף שנותר כף שמן זית על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
להחזיר את מחבת הסדין לתנור ומבשלים עד שהדגים מבושלים במלואם ותפוחי האדמה רכים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחלקים את הדגים, הענבים ותפוחי האדמה בין ארבע צלחות. לסחוט קצת מיץ מן חצי לימון חתוך על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ענביםענבים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מגישים באופן מיידי.