Zeppole כתום ושוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כתום ושוקולד זפולה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 999 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שוקולד צ'יפס מריר, חמאה, גרידת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Zeppole עם רוטב שוקולד, Chocolate Zeppole di San Giuseppe, ו צפולה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור Zeppole הכתום: בסיר בינוני לשלב את החמאה, מלח, סוכר, ומים מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה. תוריד את המחבת מהחום ותערבב את הקמח. להחזיר את המחבת לחום נמוך ומערבבים ברציפות עד התערובת יוצרת כדור, על 4 דקות.
העברה לקערה בינונית. באמצעות מערבל יד חשמלי במהירות נמוכה, להוסיף ביצים, 1 בכל פעם, שילוב כל ביצה לחלוטין לפני הוספת הבא.
הוסף את גרידת התפוז והכה עד חלקה. תניח בצד.
מניחים את גרידת התפוז וסוכר במעבד מזון. דופק את המכונה עד התערובת מעורבב. הגדר את הסוכר לתוך צלחת רחבה ורדודה. Setaside.
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מחממים את השמן על חום בינוני עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 350 מעלות פ.
באמצעות כף גלידה קטנה או 2 כפיות קטנות, בזהירות טיפה על כף של הבצק לתוך השמן החם. הפעל את zeppole פעם או פעמיים, בישול עד מוזהב ונפוח, על 5 דקות.
מעבירים את הצפולה המבושלת לצלחת עם הסוכר הכתום.
רול מעיל בסוכר. המשך לטגן את הבצק הנותר.
מחממים את השמנת בסיר קטן עד חם אבל לא רותח.
יוצקים קרם על השוקולד ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
מעביר את רוטב השוקולד לתוך צלחת טבילה.
מגישים zeppole לצד רוטב שוקולד לטבילה.