קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

Zimtsterne (כוכבי קינמון)

Zimtsterne (כוכבי קינמון)
אם יש לך שקדים טחונים, גרידת לימון, הדובדבן סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות כוכב קינמון (Zimtsterne גרמנית), כוכבי קינמון, ו כוכבי קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז 2 וקו מגש אפייה גדול (או 2 קטן יותר) עם אפייה קלף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מניחים את החלבונים ביצה בקערה גדולה ולהשתמש מיקסר חשמלי לטאטא עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
3
מוסיפים את מיץ הלימון ומקציפים שוב עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
4
לאט לערבב את הסוכר הדובדבן ולהמשיך לטאטא עד התערובת נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
הסר כרבע מתערובת המרנג והנח בצד לשימוש לציפוי.
6
שים את השקדים, קינמון, ג ' ינג ' ר וגלידת לימון בקערה עם מרנג ומערבבים כדי ליצור בצק נוקשה, דביק מעט.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
7
כדי ליצור את הכוכבים, לשים את הבצק על פיסת קלף אפייה מאובק קלות עם סוכר ואבק את החלק העליון של הבצק עם סוכר, מדי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
8
מניחים גיליון קלף שני על גבי הבצק ומתגלגלים לעובי של כ-0.5 ס " מ (הבצק קצת דביק, כך שהקל יותר לגלגל את הקלף). לקלף את הגיליון העליון של קלף ולהשתמש חותך 5cm בצורת כוכב לחתוך כמה שיותר עוגיות ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים אותם על מגש האפייה מוכן שלך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
10
באמצעות תערובת מרנג שמורות, להפיץ כמות קטנה על גבי כל עוגייה, המכסה את כל החלק העליון ייתכן שיהיה עליך להוסיף כמה טיפות של מים כדי להפוך את מרנג קצת יותר קל להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
פלפל ארבולפלפל ארבול
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
11
שים את המגש בתנור ואופים במשך 12-15 דקות עד מרנג מוגדר אבל לא השחמה. אפשר להתקרר באופן מלא לפני אחסון במיכל אטום עד 2 שבועות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה