קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

Zimtsterne (כוכבי קינמון)

Zimtsterne (כוכבי קינמון)
אם יש לך שקדים טחונים, גרידת לימון, הדובדבן סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות כוכב קינמון (Zimtsterne גרמנית), כוכבי קינמון, ו כוכבי קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז 2 וקו מגש אפייה גדול (או 2 קטן יותר) עם אפייה קלף.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
מניחים את החלבונים ביצה בקערה גדולה ולהשתמש מיקסר חשמלי לטאטא עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
מוסיפים את מיץ הלימון ומקציפים שוב עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לאט לערבב את הסוכר הדובדבן ולהמשיך לטאטא עד התערובת נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר כרבע מתערובת המרנג והנח בצד לשימוש לציפוי.
6
שים את השקדים, קינמון, ג ' ינג ' ר וגלידת לימון בקערה עם מרנג ומערבבים כדי ליצור בצק נוקשה, דביק מעט.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בצל אדום קצוץ, להגשהבצל אדום קצוץ, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
7
כדי ליצור את הכוכבים, לשים את הבצק על פיסת קלף אפייה מאובק קלות עם סוכר ואבק את החלק העליון של הבצק עם סוכר, מדי.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
8
מניחים גיליון קלף שני על גבי הבצק ומתגלגלים לעובי של כ-0.5 ס " מ (הבצק קצת דביק, כך שהקל יותר לגלגל את הקלף). לקלף את הגיליון העליון של קלף ולהשתמש חותך 5cm בצורת כוכב לחתוך כמה שיותר עוגיות ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים אותם על מגש האפייה מוכן שלך.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
באמצעות תערובת מרנג שמורות, להפיץ כמות קטנה על גבי כל עוגייה, המכסה את כל החלק העליון ייתכן שיהיה עליך להוסיף כמה טיפות של מים כדי להפוך את מרנג קצת יותר קל להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חסה רומית או חסה ירוקה, קרועהחסה רומית או חסה ירוקה, קרועה
11
שים את המגש בתנור ואופים במשך 12-15 דקות עד מרנג מוגדר אבל לא השחמה. אפשר להתקרר באופן מלא לפני אחסון במיכל אטום עד 2 שבועות.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי