אבא ' אם היה להם את זה באלמו היינו מנצחים!'צ' ילי טקסס
אבא ' אם היה להם את זה באלמו היינו מנצחים!'צ' ילי טקסס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכין 20 מנות עם 542 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני דיאטה. 46 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם בצל, פלפלי ג'לפנו, בקר צ' ילי טחון גס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 73%, המנה הזו טובה. נסו תחרות צ'ילי שנתית 5: כניסה מס' 1-צ'ילי בסגנון טקסס, צ'ימיצ' נגן אלאמו, ו עוגיית אלאמו זנגוויל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את טפטופי הבייקון בסיר כבד גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם שקופים.
שלב את הבקר עם השום, הצ 'ילי הטחון, אבקת הצ' ילי והכמון.
מוסיפים את הבשר והתבלינים לבצל שבסיר. שוברים כל בשר שנדבק יחד בזמן הבישול, תוך ערבוב מדי פעם, כ-30 דקות, עד שהבשר משחים באופן שווה (שחום מאוד, לא רק אפור).
מפזרים פפריקה הונגרית ואורגנו.
יוצקים פנימה את רוטב העגבניות, רסק העגבניות, המים, המלח, הפטרוזיליה והג ' לפנו. מביאים לרתיחה, ואז להוריד את החום ומבשלים, מכוסה, במשך שעה 1. הערה: טקסנים אמיתיים לא מוסיפים שעועית לצ ' ילי שלהם, אבל בעלי אוהב אותם, אז זו הנקודה שבה אתה יכול להוסיף כמה פחיות של שעועית פינטו סחוטה ושטופה כרצונך (אני מוסיפה 2 פחיות, אבל ששש אל תספר לאבא שלי!!!).
במהלך הבישול אתה עלול לסחוט את הג ' לפנו כשהוא מתרכך על דפנות הסיר כדי לשחרר יותר חום אם תרצה בכך.
מערבבים פנימה את מסה הרינה, ומבשלים תוך כדי ערבוב למשך 30 דקות יותר, או עד להשגת עקביות רצויה. לטעום ולהתאים תבלינים.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם אפשרויות נהדרות לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב.
![]()