קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

אבא בועט בכנפיים ג' מייקניות, מון

אבא בועט בכנפיים ג' מייקניות, מון
אבא בועט' ג'מייקני כנפיים, מון נטול גלוטן,, ללא חלב, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן צמחי, שום, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מדהימה. נסו כנפיים בועטות מונגוליות עם רוטב טבילה ווסאבי שמנת, ג'מייקני "אידיוט" כנפי עוף, ו לבעוט מנגל ספייס לשפשף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בבלנדר את תיבול האידיוט, השמן, השום, הג ' ינג 'ר, הבצל הירוק ופרוסות הג' לפנו, ומערבבים עד לקבלת סמיכות וחלקה. דאנק כנפיים בתערובת, ומסדרים בשכבה אחת על ניירות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסיםחלפיניו פרוסים
תיבול Jerkתיבול Jerk
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מורחים את התערובת שנותרה באופן שווה על כנפיים. מכסים בנייר אלומיניום, ומכניסים למקרר 8 שעות, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים כנפיים 2 שעות בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטן אמה שמורת שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.