קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

אבא בועט בכנפיים ג' מייקניות, מון

אבא בועט בכנפיים ג' מייקניות, מון
אבא בועט' ג'מייקני כנפיים, מון נטול גלוטן,, ללא חלב, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן צמחי, שום, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מדהימה. נסו כנפיים בועטות מונגוליות עם רוטב טבילה ווסאבי שמנת, ג'מייקני "אידיוט" כנפי עוף, ו לבעוט מנגל ספייס לשפשף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בבלנדר את תיבול האידיוט, השמן, השום, הג ' ינג 'ר, הבצל הירוק ופרוסות הג' לפנו, ומערבבים עד לקבלת סמיכות וחלקה. דאנק כנפיים בתערובת, ומסדרים בשכבה אחת על ניירות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסיםחלפיניו פרוסים
תיבול Jerkתיבול Jerk
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מורחים את התערובת שנותרה באופן שווה על כנפיים. מכסים בנייר אלומיניום, ומכניסים למקרר 8 שעות, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים כנפיים 2 שעות בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטן אמה שמורת שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.