קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

אבאצ'יו אלה רומנה: כבש תינוק, בסגנון רומי

אבאצ'יו אלה רומנה: כבש תינוק, בסגנון רומי
אבאצ'יו אלה רומנה: כבש תינוק, בסגנון רומי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.15 דולר למנה. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 837 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן למנה. אם יש לכם רוזמרין, אנשובי ארוז מלח, כבש צעיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בקלה, סגנון רומי: בקלן אלה רומנה, קוסטולט ד ' אבצ'יו פריט (צלעות טלה לחם בסגנון רומאי), ו טריפן טריפן בסגנון רומאי אלה רומנה.

הוראות

1
במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים את שמן הזית על אש גבוהה ומוסיפים את החמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את 2 שיני השום ומקפיצים עד שהיא מתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוציאים את השום ומוסיפים את הטלה. משחימים את הבשר מכל הצדדים, עובדים בקבוצות במידת הצורך. בקערה קטנה שלבו את הרוזמרין, האנשובי, החומץ, המלח ושאר השום הקצוץ וערבבו היטב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את התערובת הזו לבשר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהחומץ מתאדה והבשר רך. מרטיבים מדי פעם עם מעט מהיין. הבשר ייקח בערך 1 שעה לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)