אבוקדו מרוסק עם עוף פריך, בצל כבוש & טורטיות
אבוקדו מרוסק עם עוף פריך, בצל כבוש & טורטיות יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1001 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה פוט, פפריקה, flatbreads האהוב עליך, ו פולנטה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. 303 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה פריכים מרוסקים עם איולי שום אבוקדו, Oaxaca בורגר עם בצלים Habanero מנצ'גו, אבוקדו כבושים, ו סלט כרוב מעסה עם אבוקדו ובצל אדום כבוש.
הוראות
מערבבים את רצועות העוף עם חלב חמאה וצינה במשך כחצי יום.
מערבבים את כל מרכיבי הבצל, מתבלים במלח ומניחים למרינדה לפחות 30 דקות או עד חצי יום.
מערבבים יחד את פולנטה או קמח תירס, קמח, שומשום, פפריקה, פלפל קאיין, קינמון ומלח שום על צלחת.
מחממים שמן חמניות 2 ס " מ במחבת עמוקה (או מעט יותר בווק גדול) עד קוביית לחם חום ב 1 דקות. הרם את העוף מן החמאה ושחרר לתוך תערובת הקמח, משליך מעיל היטב.
מוסיפים כ -3 רצועות עוף בכל פעם לשמן ומטגנים, פונים, עד הזהב מכל הצדדים ופשוט מבושל דרך.
לנקז על נייר מטבח בזמן שאתה מטגן את השאר.
חצי ואבן כל אבוקדו, לגרד את הבשר לקערה עם מיץ לימון וכמה תיבול, ומאוד גס לרסק יחד עם החלק האחורי של כף.
מורחים על טורטיות חמות או flatbreads, העליון עם עוף פריך, בצל כבוש וכמה כוסברה, להתגלגל עד טאק.