אבזם אוכמניות II
אבזם אוכמניות II עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו אבזם אוכמניות, אבזם אוכמניות, ו אבזם אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C); גריז קל וקמח צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/4 כוס חמאה וסוכר 3/4 כוס. הכה בביצה. מוכה בחלב.
שלב 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח, ומערבבים לתוך תערובת חמאה. לבסוף, מקפלים אוכמניות להפיץ תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
בקערה קטנה לשלב 1/4 כוס חמאה, 1/2 כוס סוכר, קינמון ו 1/3 כוס קמח.
מערבבים יחד עד תערובת דומה פירורים גסים, ואז מפזרים על תערובת אוכמניות.
אופים 45 עד 50 דקות, עד ציפוי זהוב.