אבזם ריבס
מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, סוכר חום, קמח וחלב חמאה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה הוא רע למדי. נסו אבזם ריבס, דובדבן אבזם, ו אבזם אוכמניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצה.
שלב קמח, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לסירוגין לתערובת המוקרמת עם חלב חמאה ומערבבים היטב. מערבבים פנימה ריבס ווניל.
יוצקים לתוך משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את הסוכר, החמאה והחלב; מביאים לרתיחה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם אפשרויות מצוינות לאבזם. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "