אבזם תפוח-אוכמניות
אבזם תפוח-אוכמניות הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, אוכמניות, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אבזם אוכמניות, אבזם אוכמניות, ו אבזם אוכמניות.
הוראות
מניחים תפוחים בקערה גדולה וזורקים עם 3/4 כוס סוכר, 2 כפות קינמון, אגוז מוסקט, ומיץ לימון. מכסים את הקערה ומניחים במקרר.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מקציפים חמאה מרוככת וסוכר לבן 3/4 כוס יחד בקערה גדולה עד שמנת; לנצח בביצה.
מערבבים 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה קטנה. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת חמאה, לסירוגין עם חלב, עד משולב לחלוטין. מקפלים באוכמניות.
מסדרים תפוחים בשכבה אחת בתחתית תבנית האפייה מוכנה.
יוצקים בלילת אוכמניות על תפוחים.
מערבבים 2/3 כוס סוכר, 1/2 כוס קמח, ו 1 כפית קינמון יחד בקערה; לחתוך חמאה קרה עד התערובת מתפוררת.
מפזרים ציפוי פירור מעל הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז האבזם יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. מגניב על מתלה תיל.