קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

אבטיח Gazpacho

אבטיח Gazpacho
אבטיח Gazpacho יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 179 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם אבטיח, עגבניות, שמירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו אבטיח Gazpacho, אבטיח Gazpacho, ו אבטיח Gazpacho (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, מחית את העגבניות, צ ' ילה, ו 1/2 של האבטיח.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
עגבנייהעגבנייה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
יוצקים את חומץ היין האדום ושמן זית ודופק.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
שמן זיתשמן זית
3
מוסיפים את הבצל, המלפפון והשמיר ומתבלים במלח ופלפל. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלפפוןמלפפון
בצלבצל
שמירשמיר
4
יוצקים לתוך קערות צוננות ומפזרים שמיר, פטה, ואבטיח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
שמירשמיר
גבינת פטהגבינת פטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לשרת.