אבטיח ומלפפון סלט צוציקי מנטה
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך אבטיח, שן שום, מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עבור אבטיח ומלפפון סלט צוציקי מנטה, אבטיח ומלפפון סלט צוציקי מנטה, ו אבטיח ומלפפון סלט נענע.
הוראות
בשר טחון ומחית שום למשחה עם קמצוץ של מלח ולהעביר לקערה.
לקלף 1 מלפפון, ואז חצי לאורכו וזרע. באח גס לקערה עם רסק שום. מערבבים יוגורט, 1/3 כוס נענע, ו 3/4 כפית מלח כדי להפוך את tsatsiki.
לקלף הנותרים מלפפון חצי אורך.
חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
לזרוק מלפפון פרוס עם אבטיח, נשאר 1/3 כוס נענע, ומיץ ליים בקערה גדולה.
מגישים פירות עם tsatsiki.
Tsatsiki יכול להתבצע 3 שעות קדימה ומקורר.