אבטיח ושיפוד פטה
אם יש לכם מלח ים, גרגרי קרקע חצובים של גן עדן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכונים דומים: שיפודי אבטיח עם פתן וארוגולה, שיפודי אבטיח ועגבניות, ו שיפודי עגבניות, אבטיח ובזיליקום.
הוראות
חותכים 16 חתיכות של אבטיח לתוך 1 ½ ריבועים אינץ 'על ½ אינץ' עבה.
מניחים בקערת ערבוב, ומוסיפים שמן זית, מלח וגרגרי גן עדן או פלפל שחור. לזרוק מעיל כל האבטיח באופן שווה.
חותכים את הבלוק של גבינת פטה לתוך 16 חתיכות בערך באותו גודל כמו חתיכות אבטיח.חוט חתיכה אחת של אבטיח וחתיכת גבינת פטה על כל שיפוד.
מגישים מיד או למקם במקרר עד 3 שעות לפני ההגשה.