אבטיח-סלט ארוגולה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוגולה וסלט אבטיח, אבטיח ארוגולה סלט, ו אבטיח, פטאן וסלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לכסות את הבצל עם מים קרים וקוביות קרח.
תן לעמוד במשך 30 דקות, ואז לנקז יבש לטפוח.
בקערה בינונית, לזרוק את האבטיח עם 1 כף של חומץ ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בקערה בינונית, לטאטא את הנותרים 1 כף חומץ עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את ארוגולה ובצל וזורקים בעדינות. באמצעות כפית מחוררת, לפזר את האבטיח על הסלט העליון עם גבינת עיזים.