אביב אפונה-sto עם פנה מחיטה מלאה
אפונה-sto האביב עם פנה מחיטה מלאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור אביב. אם יש לך עלי בזיליקום, פלפל, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: אביב אפונה-sto עם פסטה פנה מחיטה מלאה, פנה עם ירקות האביב, ו פנה מחיטה מלאה אדומה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים עד לרתיחה ואז מתבלים מים עם מלח ומבשלים פנה אל אל דנטה. שימו לב: תצטרכו להזמין 1 או 2 מצקות של מי בישול עמילניים, 1/2 עד 3/4 כוס, לפני ניקוז הפסטה.
מניחים 1/2 של האפונה בתחתית צלחת הגשה גדולה.
מניחים את שאר האפונה במעבד מזון עם צנוברים, בזיליקום, עלי טרגון, גרידת לימון, גבינה ושמן זית.
מוסיפים מעט מלח ופלפל ואז מעבדים את הפסטו למשחה מחוספסת, מתאימים את התבלינים.
יוצקים מים עמילניים על אפונה בקערה ואז מוסיפים פסטו.
יוצקים פסטה חמה, סחוטה מעל פסטו ולזרוק במרץ מעיל לשלב. להתאים תיבול ומגישים, עובר גבינה נוספת ליד השולחן.