קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

אבנים אכילות

אבנים אכילות
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם, ומנה צדדית צמחונית? אבנים אכילות יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, מים, נורה שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו אבני בלארני, סלט אבנים ומקלות, ו עוגיות סקוריס דה וולקן / אבני לבה # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
קונפי השום
מרכיבים שתצטרך
קונפי שוםקונפי שום
2
יוצקים את השמן לתוך סיר קטן, עמוק ומניחים על הכיריים (תנור) למעלה או מעל חום נמוך מאוד ויציב, ולוודא שהוא לא מגיע לטמפרטורה גבוהה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
חימום השמן יכול להיעשות גם מעבר לקצה העליון של התנור, כך שהוא נעשה בעדינות ככל האפשר. כאשר השמן חם, מניחים את שיני השום המופרדות, לא משולבות בשמן ולוקחים אותם בעדינות במשך כ 2 שעות. הם צריכים להיות מכרז, קל לקלף ספוג בשמן ביסודיות. כאשר מוכן, לנקז את השמן, לקלף את שיני השום, למחוץ אותם, ואז להעביר אותם דרך chinois ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
דַק-דַק-
4
הציפוי
5
מניחים את קאולין, לקטוז, צבע שחור ומלח בקערה ומערבבים יחד, מוסיפים בהדרגה את המים. התערובת אולי נראית יבשה מדי בהתחלה, אבל אם נשאר במשך שעה בערך יהיה נוזלי ולפתח מרקם כמו יוגורט מתאים ציפוי תפוחי אדמה מבושלים, עבה אבל לא נוזל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לקטוזלקטוז
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
תפוחי האדמה
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
בעדינות לנקות את תפוחי האדמה עם מברשת רכה. לא לקלף. מביאים את המים המלוחים לרתיחה בסיר גדול, ואז מוסיפים את תפוחי האדמה. מרתיחים במשך 15-20 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה, מבלי לבשל אותם יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מסננים אותם ומניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
תפוחי האדמה מצופים בחימר
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10
לנקב את הצד השטוח ביותר של כל תפוח אדמה עם קצה שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
הסר את השיפוד והכנס את הקצה הקהה שלו באותו החור עד שהוא מגיע בערך למרכז של תפוח האדמה. מערבבים את תערובת קאולין עד בשילוב יסודי של עקביות נכונה. טובלים את תפוחי האדמה לתוך התערובת, מכסים אותם לחלוטין. הכנס את הקצוות של שיפודים לתוך החורים של גיליון אפייה מחורר, כך שהם מוחזקים במצב אנכי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
מניחים את הסדין בתנור או בתנור בטמפרטורה נמוכה-50°C (120°F) - במשך כ 30 דקות או עד הציפוי התייבש למרקם פריך. זה יהיה בניגוד עם החלקות של תפוחי אדמה בפנים, אשר יהיה רך וקרם הודות להגנה של זה "קליפה".
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
Alioli
14
שים את קונפי השום בכוס גבוהה, מוסיפים את חלמון הביצה ומשלבים עם בלנדר ידני עד שהתערובת יוצרת תחליב. בינתיים, לאט לטפטף את השמן, להיות זהיר כי תחליב לא לאבד יציבות. לאחר מוכן, מוסיפים מלח לפי הטעם ומניחים בצד בקערה מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
אמולסיותאמולסיות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
מצגת וגימור
16
מחממים מספר אבני נהר מלוטשות את גודל תפוחי האדמה המצופים בחימר האפור בתנור ב-70 ° C (160°F) במשך 5-7 דקות. האבנים יוסיפו את המגע הסופי למצגת וישאירו את תפוחי האדמה חמים לזמן ארוך יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מגישים את תפוחי האדמה בין האבנים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
18
מגישים חלק גדוש של alioli במנות קטנות, בודדות. תפוחי האדמה יש לאכול עם האצבעות ואת הנשיכה הראשונה יש לקחת ללא הרוטב. זה יהיה להדגיש את ההבדל במרקם בין הציפוי ואת התוכן שלה. לאחר מכן, תפוחי האדמה צריך להיות טבול לתוך alioli.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
19
ממוגריץ: מדעי הטבע של הבישול מאת אנדוני לואיס אדוריז,© 2012 Phaidon Press Limited