קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

אבנים אכילות

אבנים אכילות
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם, ומנה צדדית צמחונית? אבנים אכילות יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, מים, נורה שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו אבני בלארני, סלט אבנים ומקלות, ו עוגיות סקוריס דה וולקן / אבני לבה # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
קונפי השום
מרכיבים שתצטרך
קונפי שוםקונפי שום
2
יוצקים את השמן לתוך סיר קטן, עמוק ומניחים על הכיריים (תנור) למעלה או מעל חום נמוך מאוד ויציב, ולוודא שהוא לא מגיע לטמפרטורה גבוהה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
חימום השמן יכול להיעשות גם מעבר לקצה העליון של התנור, כך שהוא נעשה בעדינות ככל האפשר. כאשר השמן חם, מניחים את שיני השום המופרדות, לא משולבות בשמן ולוקחים אותם בעדינות במשך כ 2 שעות. הם צריכים להיות מכרז, קל לקלף ספוג בשמן ביסודיות. כאשר מוכן, לנקז את השמן, לקלף את שיני השום, למחוץ אותם, ואז להעביר אותם דרך chinois ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
הציפוי
5
מניחים את קאולין, לקטוז, צבע שחור ומלח בקערה ומערבבים יחד, מוסיפים בהדרגה את המים. התערובת אולי נראית יבשה מדי בהתחלה, אבל אם נשאר במשך שעה בערך יהיה נוזלי ולפתח מרקם כמו יוגורט מתאים ציפוי תפוחי אדמה מבושלים, עבה אבל לא נוזל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לקטוזלקטוז
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
תפוחי האדמה
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
בעדינות לנקות את תפוחי האדמה עם מברשת רכה. לא לקלף. מביאים את המים המלוחים לרתיחה בסיר גדול, ואז מוסיפים את תפוחי האדמה. מרתיחים במשך 15-20 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה, מבלי לבשל אותם יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מסננים אותם ומניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
תפוחי האדמה מצופים בחימר
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
10
לנקב את הצד השטוח ביותר של כל תפוח אדמה עם קצה שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
הסר את השיפוד והכנס את הקצה הקהה שלו באותו החור עד שהוא מגיע בערך למרכז של תפוח האדמה. מערבבים את תערובת קאולין עד בשילוב יסודי של עקביות נכונה. טובלים את תפוחי האדמה לתוך התערובת, מכסים אותם לחלוטין. הכנס את הקצוות של שיפודים לתוך החורים של גיליון אפייה מחורר, כך שהם מוחזקים במצב אנכי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
מניחים את הסדין בתנור או בתנור בטמפרטורה נמוכה-50°C (120°F) - במשך כ 30 דקות או עד הציפוי התייבש למרקם פריך. זה יהיה בניגוד עם החלקות של תפוחי אדמה בפנים, אשר יהיה רך וקרם הודות להגנה של זה "קליפה".
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
Alioli
14
שים את קונפי השום בכוס גבוהה, מוסיפים את חלמון הביצה ומשלבים עם בלנדר ידני עד שהתערובת יוצרת תחליב. בינתיים, לאט לטפטף את השמן, להיות זהיר כי תחליב לא לאבד יציבות. לאחר מוכן, מוסיפים מלח לפי הטעם ומניחים בצד בקערה מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
אמולסיותאמולסיות
זנים של פטריותזנים של פטריות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מצגת וגימור
16
מחממים מספר אבני נהר מלוטשות את גודל תפוחי האדמה המצופים בחימר האפור בתנור ב-70 ° C (160°F) במשך 5-7 דקות. האבנים יוסיפו את המגע הסופי למצגת וישאירו את תפוחי האדמה חמים לזמן ארוך יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
מגישים את תפוחי האדמה בין האבנים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
18
מגישים חלק גדוש של alioli במנות קטנות, בודדות. תפוחי האדמה יש לאכול עם האצבעות ואת הנשיכה הראשונה יש לקחת ללא הרוטב. זה יהיה להדגיש את ההבדל במרקם בין הציפוי ואת התוכן שלה. לאחר מכן, תפוחי האדמה צריך להיות טבול לתוך alioli.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
19
ממוגריץ: מדעי הטבע של הבישול מאת אנדוני לואיס אדוריז,© 2012 Phaidon Press Limited