אגוז-פסטה פירורי לחם עם ביצה רכה
פסטה בפירורי אגוז עם ביצה רכה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו פלפל, לינגוויני, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: אמנון אפוי עם קרום פסטו ואגוזי אגוז ארוגולה & פירורי לחם, פסטה פרימוורה עם פירורי לחם ציפוי, ו עוף גבינה תבשיל פסטה עם פרמזן פירורי לחם ציפוי.
הוראות
להביא 3 סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים ביצים למחבת; מרתיחים 5 1/2 דקות.
ניקוז. לצלול ביצים לתוך מי קרח, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מניחים לחם במעבד מזון, לעבד עד הקרקע דק.
מוסיפים אגוזים ללחם; דופק עד הקרקע דק.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל.
מוסיפים שום, ומטוגנים במשך 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת פירורי לחם, מלח ופלפל למחבת; לטגן במשך 5 דקות או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
להוסיף פסטה לתערובת פירורי הלחם; לזרוק לשלב.
מפזרים פטרוזיליה ועירית; לזרוק לשלב. מחלקים תערובת פסטה באופן שווה בין 4 קערות רדודות, ומעל כל מנה עם 1 ביצה 1/2 כפות גבינה.