אגוז פסטו
פסטו אגוז יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 926 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 93 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאי אגוז, מלח כשר, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגוז פסטו, אגוז פסטו, ו אגוז פסטו.
הוראות
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט במשך 12 דקות, או עד הזהב. לקרר את האגוזים וקוצצים דק.
בטיח, מחית את השום עם קמצוץ כל אחד פלפל אדום מרוסק ומלח עד צורות משחה.
מוסיפים את האגוזים והפטרוזיליה ומשקל למשחה גסה. מוסיפים לאט את שמן הזית, חובטים ומערבבים עד שמתמזג. מערבבים בפרמזן ומתבלים במלח.הערות: אם אין לך מרגמה, להפוך את הפסטו במעבד מזון, במהירות פועם את החומרים.