קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגוז רוגעלך

אגוז רוגעלך
אגוז רוגעלך דורש כ -4 שעות ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 63 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 36 ומחירו 13 סנט למנה . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר קונדיטורים, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו רוגלך אגוז וסוכר חום , רוגעלך אגוז וסוכר חום ורוגלך אגוז דובדבן בורבון .

הוראות

1
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח על דף נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
אני חומץאני חומץ
4 (1 אונקיה) ריבועים של שוקולד לא ממותק4 (1 אונקיה) ריבועים של שוקולד לא ממותק
1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר
2
מקציפים 1/4 כוס סוכר לבן, חמאה וגבינת שמנת יחד בקערה עם מערבל חשמלי עד לקבלת קרם. טורפים פנימה חלמון ווניל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושבבי שוקולד, לא חובהקצפת ושבבי שוקולד, לא חובה
גבישי סוכר גסים, לקישוטגבישי סוכר גסים, לקישוט
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
1 1/4 כוסות Fisher® דבש קלויים בוטנים1 1/4 כוסות Fisher® דבש קלויים בוטנים
בייקון, מבושל ומפורר (לא חובה)בייקון, מבושל ומפורר (לא חובה)
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
1-1/2 עד 2 כפיות תבלין פאי דלעת1-1/2 עד 2 כפיות תבלין פאי דלעת
3
מערבבים את תערובת הקמח לתערובת החמאה עד שהבצק רק מתאחד. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים; מעצבים כל חלק לדיסק, עוטפים את הדסקיות בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות או ללילה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון, מבושל ומפורר (לא חובה)בייקון, מבושל ומפורר (לא חובה)
1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה
4 (1 אונקיה) ריבועים של שוקולד לא ממותק4 (1 אונקיה) ריבועים של שוקולד לא ממותק
סירופ שוקולד, תוספת גלידת קרמל, תוספת מוקצפת ועוד עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות, לא חובהסירופ שוקולד, תוספת גלידת קרמל, תוספת מוקצפת ועוד עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מקציפים חלבון ביצה בקערה עם תערובת חשמלית עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
לימון ועלי נענע טרייהלימון ועלי נענע טרייה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 עד 2 כפיות תבלין פאי דלעת1-1/2 עד 2 כפיות תבלין פאי דלעת
5
מערבבים אגוזי מלך ו-1/2 כוס סוכר לבן לחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גבישי סוכר גסים, לקישוטגבישי סוכר גסים, לקישוט
לימון ועלי נענע טרייהלימון ועלי נענע טרייה
תמרים, מגולענים וקצוציםתמרים, מגולענים וקצוצים
6
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
יכול רוטב חמוציות ג'לי, חתוך לפרוסותיכול רוטב חמוציות ג'לי, חתוך לפרוסות
7
מוציאים את הבצק מהניילון ומרדדים כל דיסק לעיגול בגודל 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה
ג'לפנוס כבוש, פרוס או קצוץג'לפנוס כבוש, פרוס או קצוץ
סירופ שוקולד, תוספת גלידת קרמל, תוספת מוקצפת ועוד עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות, לא חובהסירופ שוקולד, תוספת גלידת קרמל, תוספת מוקצפת ועוד עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
מורחים 1/3 מתערובת החלבונים על כל עיגול בצק, ומשאירים גבול של 1/4 אינץ' מסביב לקצה של כל עיגול.
מרכיבים שתצטרך
לימון ועלי נענע טרייהלימון ועלי נענע טרייה
27 עוגיות אוראו, מרוסקות (בערך27 עוגיות אוראו, מרוסקות (בערך
1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה
9
חותכים כל עיגול ל-12 טריזים.
10
מגלגלים כל טריז מהקצה לקצה ומניחים, עם הצד כלפי מטה, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנוס כבוש, פרוס או קצוץג'לפנוס כבוש, פרוס או קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
11
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, 12 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
יכול רוטב חמוציות ג'לי, חתוך לפרוסותיכול רוטב חמוציות ג'לי, חתוך לפרוסות
12
מעבירים לרשתות לצינון ומפדרים בסוכר קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושבבי שוקולד, לא חובהקצפת ושבבי שוקולד, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

Rugelach עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.