קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

אגוזי לוז-בראוניז עם חמאה חומה

אגוזי לוז-בראוניז עם חמאה חומה
עוגיות אגוזי לוז-חום חמאה עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 30 . מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם שוקולד מריר, אבקת קקאו, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראוניס חמאת בוטנים חמאת בוטנים חמאת בוטנים חומה {שבוע חמאה חומה}, חמאת בוטנים-עוגיות אגוזי לוז, ו חמאת בוטנים-עוגיות אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם רדיד, לחיצה עליו לתוך הפינות ולהשאיר את הבליטה על 2 הצדדים הקצרים.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט במשך 15 דקות, עד ריחני ואת העור שלפוחית; להעביר מגבת מטבח כדי להתקרר מעט, ואז לשפשף את העורות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
בואו להתקרר לחלוטין.
5
להעביר את האגוזים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים את הקקאו, המלח ו 1/2 כוס הסוכר ואת הדופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
בסיר גדול מבשלים את החמאה על אש מתונה, מנערים את המחבת מדי פעם, עד שריח האגוזים והזהב והקצף שוכך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד הקצוץ; תן לעמוד עד מותך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
לטאטא את החמאה והשוקולד עד חלקה, מגרד את כל מוצקי חמאה משחימים מהחלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בואו להתקרר מעט.
11
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים עם 2 1/2 כוסות סוכר הנותרים ואת הקפה עד שילש נפח, על 5 דקות. מקציפים בתערובת חמאת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיף את תערובת אגוזי לוז קקאו ומכה לשלב, גירוד את הקערה. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך כ 50 דקות, עד העליון מבריק וקיסם מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין על מדף, ואז לקרר עד מקורר.
14
הרם את הבראוני מהמחבת וקלף את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
חותכים ל -20 חתיכות ומגישים.