אגוזי לוז-בראוניז עם חמאה חומה
עוגיות אגוזי לוז-חום חמאה עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 30 . מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם שוקולד מריר, אבקת קקאו, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראוניס חמאת בוטנים חמאת בוטנים חמאת בוטנים חומה {שבוע חמאה חומה}, חמאת בוטנים-עוגיות אגוזי לוז, ו חמאת בוטנים-עוגיות אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם רדיד, לחיצה עליו לתוך הפינות ולהשאיר את הבליטה על 2 הצדדים הקצרים.
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט במשך 15 דקות, עד ריחני ואת העור שלפוחית; להעביר מגבת מטבח כדי להתקרר מעט, ואז לשפשף את העורות.
להעביר את האגוזים למעבד מזון.
מוסיפים את הקקאו, המלח ו 1/2 כוס הסוכר ואת הדופק עד הקרקע דק.
בסיר גדול מבשלים את החמאה על אש מתונה, מנערים את המחבת מדי פעם, עד שריח האגוזים והזהב והקצף שוכך, כ-5 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד הקצוץ; תן לעמוד עד מותך, על 2 דקות.
לטאטא את החמאה והשוקולד עד חלקה, מגרד את כל מוצקי חמאה משחימים מהחלק התחתון של המחבת.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים עם 2 1/2 כוסות סוכר הנותרים ואת הקפה עד שילש נפח, על 5 דקות. מקציפים בתערובת חמאת השוקולד.
מוסיף את תערובת אגוזי לוז קקאו ומכה לשלב, גירוד את הקערה. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך כ 50 דקות, עד העליון מבריק וקיסם מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים.
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין על מדף, ואז לקרר עד מקורר.
הרם את הבראוני מהמחבת וקלף את נייר הכסף.
חותכים ל -20 חתיכות ומגישים.