קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגוזי לוז-עוגות חמאה חומות עם תאנים

אגוזי לוז-עוגות חמאה חומות עם תאנים
אגוזי לוז-עוגות חמאה חומות עם תאנים הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם אגוזי לוז, מלח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: עוגות מיני מרופדות חמאה חומה עם חמאה חומה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה, ספגטי עם תאנים, בזיליקום, חמאה חומה ואגוזי לוז, ו ספגטי עם חמאה חומה, תאנים, אגוזי לוז ובזיליקום.

הוראות

1
חמאה וקמח שש ramekins או כוסות מאפין (גודל 1 כוס). במחבת בת 5 עד 6 ליטר על חום גבוה, להמיס 1/2 כוס חמאה; מערבבים לעתים קרובות עד חמאה זהובה חום עם כתמים חומים כהים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר בבת אחת מחום ולתת לעמוד עד רק חם, 15 עד 20 דקות.
3
בינתיים, מניחים אגוזי לוז במחבת 8 או 9 אינץ ' רחב ואופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד הזהב מתחת לעורות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים על מגבת פשתן נקי ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לשפשף אגוזים במגבת כדי להסיר עורות רופפים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
במעבד מזון, מערבולת אגוזים עם קמח, 1/2 כוס סוכר מגורען, קליפת לימון, מלח, וקינמון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים חלבונים ביצה עד מקציף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען ולהמשיך להצליף עד תערובת מחזיקה פסגות רכות. מערבבים בעדינות בתערובת אגוז. בהדרגה להוסיף חמאה חומה, ערבוב עד מעורבב היטב. הבלילה כפית באותה מידה לתוך ramekins. פרוסות תאנה חופפות על צמרות בתבנית מעגלית.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד שהעוגות משחימות קלות וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -30 דקות (25 דקות בתנור הסעה). להגדיר עוגות על מדף כדי להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
כדי להסיר עוגות ramekins, להפעיל סכין דק להב בין כל עוגה ramekin כדי לשחרר; הפוך כדי unmold, ולאחר מכן להגדיר זקוף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
10
מפזרים אבקת סוכר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O