אגוזי לוז פלפל שחור ביסקוטי
מתכון אגוזי לוז פלפל שחור ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם כל מטרה קמח, חלב, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: ביסקוויט צ'דר פלפל שחור, פרמזן פלפל שחור ביסקוטי, ו גבינת פרמזן עם פלפל שחור.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
בקערה גדולה, לטאטא יחד סוכר וביצה.
מוסיפים חלב ווניל ומקציפים עד בשילוב. מערבבים בתערובת קמח עד משולב באופן שווה.
מערבבים באגוזי לוז ופלפל שחור.
מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים לתוך בולי עץ רחבים 3 אינץ'.
אופים עד מוזהב קלות, כ -30 דקות.
תן לבצק להתקרר מעט ואז לחתוך לפרוסות רחבות 3/4 אינץ', חיתוך על הטיה.
מניחים עוגיות, חותכים צד למטה, על גבי גיליונות אפייה.
אופים עוגיות עד קלוי, כ -20 דקות. לעבור מתלה תיל ולתת מגניב.