אגוזי מלך מסוכרים מתובלים
אגוזי מלך מתובלים עשויים להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1007 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו-21 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מלח, קינמון טחון, חצאי אגוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: וידוי # 67: מכור אגוזי מלך מסוכרים, המבקשים עזרה... משמש ולחם אגוז מסוכר, אגוזי מלך מסוכרים, ו אגוזי מלך מסוכרים גלם.
הוראות
במחבת גדולה, בעלת תחתית כבדה, חום של 1 אינץ ' של שמן ל-350 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים אגוזי מלך ובלנש במשך 30 שניות.
מסננים ומעבירים אגוזים לקערה בינונית. בעוד אגוזים עדיין חמים מעט רטוב, להוסיף סוכר ממתקים ולזרוק אגוזים מעיל. מערבבים וזורקים עד שכל הסוכר נמס לתוך האגוזים; אם חתיכות של סוכר בלתי נמס להישאר על האגוזים, הם לא מטגנים כראוי.
מערבבים את האגוזים שוב לפני הטיגון. באמצעות כפית גדולה מחוררת, להעביר כמה אגוזים אל השמן החם, המאפשר קצף להתפוגג לפני הוספת כף נוספת. (אחרת, השמן יכול קצף ולשרוף אותך.) מטגנים בקבוצות קטנות עד האגוזים הם בינוניים חומים, על 45 שניות; להיזהר לא לבשל יתר על המידה. פיזור על תבנית אפייה לא מסומנת כדי להתקרר מעט.
בקערה קטנה, מערבבים יחד קאיין, קינמון, קמצוץ מלח ופלפל.
בעוד האגוזים עדיין חמים, להעביר אותם לקערה ומפזרים באופן שווה עם כמחצית תערובת התבלינים. לזרוק היטב כדי להפיץ את התבלינים ולאחר מכן לטעום אגוז.
הוסף תערובת תבלינים נוספת, לפי הטעם, ולזרוק היטב לאחר כל תוספת. כאשר מגניב, לארוז בצנצנת אטומה. הם ישמרו בטמפרטורת החדר לפחות 2 שבועות.