אגוזי פלפל
והוא מספק כ 1 מנות . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. אם יש לך סוכר מגורען, קמח, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: Pebbernødder (peppernuts), חג Peppernuts, ו Cakespy: עוגיות Peppernuts.
הוראות
מיקום מדפים במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 177°.
בסיר בינוני, להביא את הדבש והחמאה לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי להמיס את החמאה.
העברה לקערה גדולה וקריר לטמפרטורת החדר. (
מניחים את הסיר בקערה גדולה של מי קרח כדי להאיץ את התהליך אם אתה רוצה.)
מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
בקערה גדולה, לנפות את הקמח, סוכר מגורען, קינמון, אניס, אגוז מוסקט, פלפל, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ציפורן, ומלח יחד. בשלוש תוספות, מערבבים את החומרים היבשים לתוך תערובת הדבש, מוסיפים את האתרוג הממותק עם תוספת אחרונה של קמח. מערבבים את הרום כדי לעשות בצק נוקשה.
באמצעות כף רמה עבור כל אחד, לגלגל את הבצק לתוך כדורי 1 אינץ'.
מניחים את הכדורים על 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות עוגיות מרופדות עם רפידות אפייה nonstick.
אופים, מחליף את המיקום של יריעות העוגיות מלמעלה למטה וחזרה לקדימה באמצע האפייה, עד שהעוגיות משחימות קלות ומרגישות מוצקות כאשר נלחצות באצבע, כ-20 דקות. מגניב במשך 5 דקות על מצעי העוגיות.
כדי להפוך את הדובדבן, לערבב יחד את הסוכר ממתקים עם מספיק מים בקערה קטנה עד זיגוג הוא עובי של שמנת כבדה. אחד בכל פעם, מחזיק את העוגיות הפוכות, טובלים את צמרות העוגיות לתוך הזיגוג.
תן את זיגוג עודף לטפטף, ואז למקם את הצד הימני של העוגיות על מדפים חוט להתקרר לחלוטין. (העוגיות ניתן לאחסן עד 2 שבועות במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר.) במידת האפשר, גיל העוגיות במשך 2 ימים לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;