אגוזי פקאן מזוגגים חריפים
ניתן להכין את המתכון אגוזי פקאן מזוגגים חריפים בערך 30 דקות. המתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני ופודמפ משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 204 קלוריות. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר מאוד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל קאיין, חצאי פקאן, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 53%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רום פקאן מזוגג, אגוזי פקאן מזוגגים כתומים, ו גזר מזוגג עם אגוזי פקאן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית אפייה בגודל 15 על 10 על 1 אינץ ' בנייר כסף או נייר אפייה.
בסיר על אש בינונית, שלבו את הסוכר, המים ופלפל הקאיין. מערבבים ומביאים לרתיחה; בואו להרתיח 2 דקות.
מסירים את התבנית מהאש; מערבבים בעדינות אגוזים עד לציפוי אחיד ותערובת הסוכר מתחילה להסמיך.
מורחים אגוזים על תבנית האפייה המוכנה.
אופים עד להשחמה, כ -15 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לאגוזים להתקרר.
מניחים בשקית ניילון, ונופלים בעדינות יחד כדי להסיר זיגוג עודף.
מגישים חם או שומרים בכלי אטום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אגוזי פקאן מסוכרים עובדים ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פארם מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר