אגוזים ופירות צלויים בדבש
גשו לסופר וקנו חמאה, דבש, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו דבש קלוי "אגוזים" (חומוס), אגוזים קלויים חרדל דבש, ו אגוזים מתובלים בדבש (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף או לסכל; מעיל עם ספריי בישול.
מחממים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים בדבש; מבשלים 2 דקות או עד בועות תערובת סביב קצוות מחבת.
מוסיפים אגוזים ואת המרכיבים הבאים 5( אגוזים דרך ציפורן), ומבשלים על חום בינוני 8 דקות או עד אגוזים הם זהובים, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בצימוקים. מיד מורחים על תבנית אפייה מוכנה; מגניב לחלוטין.