אגוזים לקאפקייקס חמאת בוטנים במילוי קרמל מלוח
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו אגוזים לעוגות חמאת בוטנים עם מילוי קרמל מלוח. תמורת 53 סנט למנה, מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 535 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-26 גרם שומן למנה. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל אמריקאי. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם חמאה, מלח, אבקת סוכר וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 16%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קאפקייקס בננה עם ציפוי חמאת בוטנים קרמל מלוח, קאפקייקס שוקולד עם ציפוי קרמל מלוח ומילוי פאדג' שוקולד, ועוגיות חמאת בוטנים וג'לי.
הוראות
לקאפקייקס: מחממים את תנור ההסעה ל-325 מעלות F או תנור רגיל ל-350 מעלות F.
בקערת מיקסר גדולה, מקרם יחד את הסוכר, החמאה וחמאת הבוטנים עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית במיקסר כבד.
מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים את הווניל ומערבבים היטב.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח.
מוסיפים מחצית מהקמח לקערת המיקסר יחד עם 1/2 כוס מהחצי-חצי.
מערבבים עד שהקמח מתערבב פנימה, מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית גומי.
מוסיפים את שאר הקמח ואת חצי-חצי הכוס האחרת.
מערבבים עד שהבלילה חלקה וכל גושי הקמח נעלמים.
ממלאים 24 כיסויי קאפקייקס למחצה ואופים 20 דקות בתנור הסעה או 28 דקות בתנור הרגיל. החלק העליון של הקאפקייקס צריך להזהיב קלות. בדוק את הקאפקייקס כדי לוודא שהבלילה לא נדבקת לקיסם עץ כשהיא מוכנסת לתוך הקאפקייק. מצננים את הקאפקייקס לגמרי.
למילוי הקרמל המלוח: בסיר בינוני כבד, מבשלים את הסוכר המגורען בפני עצמו על אש בינונית-גבוהה. כשהסוכר מתחיל להמיס, מערבבים ברציפות עד שכל הסוכר נמס וצבעו ענברי כהה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את החמאה עד שהיא נמסה לחלוטין; התערובת תבעבע. לאחר מכן מוסיפים את השמנת ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מפזרים פנימה את מלח הים ומערבבים מעט. מצננים לטמפרטורת החדר. מקררים עד לשימוש.
לקרם חמאת בוטנים: בקערת מיקסר גדולה, טורפים יחד את החמאה, חמאת הבוטנים ומחצית מאבקת הסוכר באמצעות מיקסר כבד.
מוסיפים את החצי-חצי ואת יתרת אבקת הסוכר יחד עם הווניל ומערבבים היטב. אם הציפוי סמיך יותר ממה שאתה רוצה, הוסיפו 1 כפית של חצי-חצי נוסף בכל פעם, וערבבו היטב לאחר כל הוספה עד שהציפוי מגיע לסמיכות הנכונה. העובי עשוי להיות תלוי ברמות הלחות באזור שלך.
להרכבה: כשהקאפקייקס מתקררים לטמפרטורת החדר, יוצרים חור בגודל 3/4 אינץ' באמצע כל קאפקייק בעזרת סכין חדה. השאר כמות קטנה של עוגה בתחתית כל קאפקייק כדי שהמילוי שלך לא ייפול מתחתית הקאפקייק. בעזרת שקית רוכסן קטנה ממלאים כל קאפקייק עד למעלה במילוי קרמל מלוח. לאחר מכן להקפיא עם קרם חמאת בוטנים. אתה יכול להעלות קאפקייקס עם בוטנים קצוצים וזילוף קרמל מלוח כרצונך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
![בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו]()
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.