אגוזים מסוכרים עם סוכר ותבלינים
סוכר ותבלינים אגוזים מסוכרים נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מלח כשר מעוגל, זנגביל טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סוכר ותבלינים אגוזים מסוכרים, סוכר ותבלינים פקאנים - אלה הם האגוזים מסוכרים שאתה מוצא בקניונים, ירידים, ובשדות תעופה, ו קינמון סוכר אגוזים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בעמדה אמצעית ומחממים תנור עד 350 ° F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף ויריעת חמאה קלה.
מערבבים יחד חמאה, סוכר, סירופ תירס, תבלינים ומלח בסיר כבד 1 1/2-2 ליטר ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים אגוזים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
מורחים אגוזים בשכבה 1 על תבנית אפייה מרופדת, מפרידים כל גושים.
אופים, ערבוב אגוזים פעם אחת עם גומי אטום (סיליקון) מרית באמצע אפייה (לשמור אגוזים בשכבה 1), עד הזהב מבעבע, 12 עד 15 דקות. מגניב על תבנית אפייה על מדף 45 דקות, ולאחר מכן לפרוץ אשכולות קטנים עם הידיים.
אגוזים מסוכרים לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.