קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות38
מגזין

אגוזים מתובלים בשומה

אגוזים מתובלים בשומה
אגוזים עם תבלינים של חפרפרת הם מנה עיקרית שמגישה 3. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 834 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפ דיאטה. מתכון זה מרשת אוכל דורש מלח כשר, אגוזי תירס, פלפל קאיין וצ'ילי גואג' ילו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, וזה יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אגוזי עיתון: אגוזים מתובלים הודים עם קוקוס, הודו קלוי מתובל בשומה, ו קקאו - קפה עוף מתובל עם שומה סלסה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.מרפדים נייר אפייה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את הבוטנים, הפפיטות, השקדים ואגוזי התירס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שום מולבןשום מולבן
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אם משתמשים בצ ' ילי מיובש, שלפו את הגבעולים וגרדו את הזרעים. קרעו את הצ 'ילי לחתיכות בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מכניסים את הצ 'ילי, הפלפל האנגלי, הכמון, גרידת התפוז והקאיין למטחנת תבלינים ודופקים עד שהצ' ילי נטחנים. (אם משתמשים באבקת צ ' ילה, מערבבים את החומרים בקערה.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים לתערובת האגוזים.
6
מוסיפים את הסוכר, שמן הקנולה ו -2 כפות מלח. מערבבים בעזרת מזלג לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
יוצקים את התערובת על תבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים 4 דקות, ואז מערבבים במזלג וממשיכים לאפות עד להזהבה קלה, כ -4 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
יוצקים את האגוזים על תבנית נקייה לצינון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מעבירים לכלי הגשה ונהנים.
11
צילום: קאנג קים