קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות38
מגזין

אגוזים מתובלים בשומה

אגוזים מתובלים בשומה
אגוזים עם תבלינים של חפרפרת הם מנה עיקרית שמגישה 3. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 834 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפ דיאטה. מתכון זה מרשת אוכל דורש מלח כשר, אגוזי תירס, פלפל קאיין וצ'ילי גואג' ילו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, וזה יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אגוזי עיתון: אגוזים מתובלים הודים עם קוקוס, הודו קלוי מתובל בשומה, ו קקאו - קפה עוף מתובל עם שומה סלסה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.מרפדים נייר אפייה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הבוטנים, הפפיטות, השקדים ואגוזי התירס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אם משתמשים בצ ' ילי מיובש, שלפו את הגבעולים וגרדו את הזרעים. קרעו את הצ 'ילי לחתיכות בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מכניסים את הצ 'ילי, הפלפל האנגלי, הכמון, גרידת התפוז והקאיין למטחנת תבלינים ודופקים עד שהצ' ילי נטחנים. (אם משתמשים באבקת צ ' ילה, מערבבים את החומרים בקערה.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים לתערובת האגוזים.
6
מוסיפים את הסוכר, שמן הקנולה ו -2 כפות מלח. מערבבים בעזרת מזלג לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
יוצקים את התערובת על תבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים 4 דקות, ואז מערבבים במזלג וממשיכים לאפות עד להזהבה קלה, כ -4 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
יוצקים את האגוזים על תבנית נקייה לצינון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מעבירים לכלי הגשה ונהנים.
11
צילום: קאנג קים