המתכון קלוי אגוזים-ביסקוטי שקדים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 176 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 30. גשו לסופר וקנו מלח, תמצית ונילן, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו חמאת אגוזי לוז שקדים קלויים, ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד, ו ביסקוטי שוקולד ואגוזי אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. משמנים מחבת גיליון גדולה. מנפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
להעביר 1/2 כוס התערובת למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיפים את השקדים הקלויים וטוחנים עד בסדר ואבקתי, כ -45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
4
הוסף את החומרים יבשים.
5
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ואגוזי לוז שלם ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
אגוזי לוז
6
לטאטא את הביצים, תמציות, וליקר שקדים יחד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר
שקדים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים. הבצק אולי נראה יבש, אבל זה יבוא יחד כמו שאתה עובד אותו. אם הבצק לא מתחבר יחד, מוסיפים מים. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ולחלק ל 2 חתיכות שוות. מרטיבים את הידיים ומגלגלים כל חתיכת בצק לתוך בול עץ שטוח באורך 10 אינץ', ברוחב 3 אינץ 'ובגובה 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
גלול
8
להעביר את היומנים למחבת, משאיר לפחות 3 אינץ ' בין היומנים (הם יתפשטו במהלך האפייה).
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
אופים עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות, סיבוב המחבת לאחר 15 דקות כדי להבטיח אפילו אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
10
בואו מגניב 30 דקות.
11
להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות. בזהירות להעביר את היומנים ללוח חיתוך. נגב את המחבת ושמן אותה שוב.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תנור
מחבת
12
באמצעות סכין משונן, לחתוך את היומנים באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', להשליך את הקצוות. סדר את הפרוסות לחתוך בצד על מחבת הסדין.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
מחבת
13
אופים עד קלוי, 20 עד 25 דקות. כבו את התנור, הניחו את דלת התנור פתוחה, והניחו להתקרר לחלוטין בתנור כדי להגדיר את השוקולד. לאחסן במיכל אטום.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.