אגוזים קלויים-ביסקוטי שקדים
המתכון קלוי אגוזים-ביסקוטי שקדים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 176 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 30. גשו לסופר וקנו מלח, תמצית ונילן, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו חמאת אגוזי לוז שקדים קלויים, ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד, ו ביסקוטי שוקולד ואגוזי אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. משמנים מחבת גיליון גדולה. מנפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וסוכר יחד.
להעביר 1/2 כוס התערובת למעבד מזון.
מוסיפים את השקדים הקלויים וטוחנים עד בסדר ואבקתי, כ -45 שניות.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ואגוזי לוז שלם ומערבבים.
לטאטא את הביצים, תמציות, וליקר שקדים יחד.
מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים. הבצק אולי נראה יבש, אבל זה יבוא יחד כמו שאתה עובד אותו. אם הבצק לא מתחבר יחד, מוסיפים מים. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ולחלק ל 2 חתיכות שוות. מרטיבים את הידיים ומגלגלים כל חתיכת בצק לתוך בול עץ שטוח באורך 10 אינץ', ברוחב 3 אינץ 'ובגובה 1 אינץ'.
להעביר את היומנים למחבת, משאיר לפחות 3 אינץ ' בין היומנים (הם יתפשטו במהלך האפייה).
אופים עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות, סיבוב המחבת לאחר 15 דקות כדי להבטיח אפילו אפייה.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות. בזהירות להעביר את היומנים ללוח חיתוך. נגב את המחבת ושמן אותה שוב.
באמצעות סכין משונן, לחתוך את היומנים באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', להשליך את הקצוות. סדר את הפרוסות לחתוך בצד על מחבת הסדין.
אופים עד קלוי, 20 עד 25 דקות. כבו את התנור, הניחו את דלת התנור פתוחה, והניחו להתקרר לחלוטין בתנור כדי להגדיר את השוקולד. לאחסן במיכל אטום.