קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

אגוזים קריספי קאיין

אגוזים קריספי קאיין
אם יש לכם חמאה, מיץ תפוזים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: רוזמרין קלוי + קאיין אגוזים מעורבים, שפמנון קוקטייל קאיין פריך, ו שעועית ירוקה תוססת עם פרושוטו פריך וצנוברים.

הוראות

1
מערבבים יחד 6 המרכיבים הראשונים במחבת כבדה על אש נמוכה, ערבוב עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים חצאי פקאן, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פקאןחצאי פקאן
3
מורחים פקאן בשכבה אחת במחבת ג 'לירול מצופה רדיד אלומיניום 15-x 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
4
אופים ב 250 במשך 1 שעה, ערבוב כל 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר אגוזים מהתנור, ולהעביר לחתיכה גדולה של רדיד אלומיניום. אגוזים נפרדים עם מזלג, להתקרר לחלוטין. אחסן אגוזים במיכל אטום עד 5 ימים בטמפרטורת החדר או 1 חודש במקפיא. אם קפוא, להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. אם אגוזים הופכים דביקים, אופים על מחבת מרופדת בנייר אלומיניום ב 250 במשך 20 דקות או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת