אגס בלסמי, עוף ואספרגוס
אגס בלסמי, עוף ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. אם יש לך זנגביל, מלח ופלפל טחון, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט עוף ואגס בלסמי, דבש-עוף בגריל מזוגג בלסמי W / אספרגוס, ו עוף כתום-בלסמי עם אספרגוס, שעועית ירוקה ופולנטה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני. מבשלים את העוף בשמן החם עד השחמה לחלוטין, 3 עד 5 דקות; העברה לבישול איטי.
מוסיפים את הבצל לתרנגולת; מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את האגסים והאספרגוס על תערובת העוף.
מערבבים את השום, חומץ בלסמי, מיץ תפוחים, רוזמרין, זנגביל, וסוכר יחד בקערה; לשפוך על האספרגוס. מתבלים שוב במלח ופלפל.
מבשלים נמוך במשך 4 עד 6 שעות.