אגס, בצל ושטרודל גבינת ג'ק יבש
שטרודל אגס, בצל וגבינת ג'ק יבש הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אגס bosc, מלח, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: אגס, בצל ושטרודל גבינת ג'ק יבש, שטרודל פטריות אגס, ו גבינת עיזים, פיצת אגס ובצל.
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
מוסיפים בצל וטוגנים עד חום, כ 7 דקות.
העברת תערובת אגס לקערה בינונית. מגניב במקצת. מערבבים גבינה, חרדל ומלח.
ממיסים הנותרים 4 כפות חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מניחים 1 גיליון פילו על משטח העבודה. (כיסוי פילו הנותרים עם ניילון לעטוף מגבת מטבח לחה.)
מברשת עם חמאה מומסת. למעלה עם גיליון פילו השני.
מברשת עם חמאה מומסת. מסדרים חצי תערובת אגס ביומן לאורך קצה קצר 1 של פילו, עוזב גבול 1 אינץ ' בכל קצה של תערובת אגס. מקפלים בצדדים מגלגלים בחוזקה לתוך יומן.
העברה לתבנית אפייה גדולה. חזור עם הנותרים פילו, חמאה, ואגס תערובת. (שטרודל יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
אופים שטרודל עד חום זהוב, כ -18 דקות. מגניב 5 דקות.
העבר שטרודל 1 ללוח חיתוך.
חותכים באלכסון ל -12 חתיכות. חזור עם שטרודל שנותר.