אגס ברי פריך עם ציפוי לבנדר
אגס ברי פריך עם ציפוי לבנדר הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ לימון, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו לבנדר ברי פריך, אגס פריך במיוחד-לבנדר פריך, ו פריך אגס עם ציפוי Amaretti (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב את 6 החומרים הראשונים, משליך היטב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
כדי להכין ציפוי, במקום שיבולת שועל במעבד מזון, ואת הדופק עד הקרקע גס.
להוסיף ניצני לבנדר, דופק 8 פעמים או עד בשילוב.
מניחים תערובת שיבולת שועל בקערה גדולה. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח, 1/2 כוס סוכר, ומלח לתערובת שיבולת שועל; מערבבים לשלב.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 3 כפות דבש לתערובת שיבולת שועל; מערבבים רק עד לחלח.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד זהב תוסס.