אגס, גבינת עיזים, ופרושוטו קרוסטיני
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: אגס ופרושוטו קרוסטיני עם גבינת עיזים, אגס בגריל, גבינת עיזים ופרושוטו קרוסטיני, ו תאנה, גבינת עיזים, ופרושוטו קרוסטיני.
הוראות
שלב גבינה וחלב כדי ליצור עקביות להפיץ (אבל לא רטוב).
מורחים על 1 כפית של התערובת באופן שווה על כל פרוסת באגט.
קוק prosciutto במחבת nonstick, ערבוב לעתים קרובות על חום בינוני עד פריך (כ 5 דקות).
מעבירים למגבת נייר לניקוז.
מניחים 1 טריז אגס על כל פרוסת באגט; לארגן אטרקטיבי על מגש הגשה.
מפזרים פרושוטו מעל מתאבנים.