קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגס דביק & עוגת זנגביל

אגס דביק & עוגת זנגביל
אגס דביק & עוגת ג'ינג'ר יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. יש קינוח זה 554 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ברנדי, אגוזי פקאן, סוכר muscovado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פודינג ג'ינג'ר אגס דביק, עוגת ג'ינג'ר אגוז דביקה, ו דביק ג'ינג'ר לימון טפטוף עוגה.

הוראות

1
שים את התאריכים הקצוצים במחבת עם חלב, חמאה, ג ' ינג ' ר לשמר מוסקבדו כהה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תאריכיםתאריכים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חום בעדינות עד שהחמאה נמסה והתערובת מתחילה לבעבע סביב הקצוות של המחבת. מערבבים היטב ומניחים בצד עבור 1 hr להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
קו הבסיס של פח springform 23cm חמאה עם אפיית קלף. לקלף ולקצוץ את האגסים לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
מערבבים את הקמח, פקאנים קצוצים וביקרבונט עם התבלינים, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת תאריך מקורר עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תאריכיםתאריכים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
יוצקים לתוך הפח ומפזרים על האגסים. בערך לשבור את הפקאן שמורות ושחרר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
אופים במשך 40 דקות, ואז לכסות את החלק העליון באופן רופף עם נייר כסף ולחזור לתנור במשך 25-30 דקות יותר עד שיפוד מוכנס לתוך המרכז יוצא עם פירורים דביקים רק העוגה עדיין עשוי להיראות קצת רטוב סביב האגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
בעוד העוגה אפייה, להפוך את סירופ ברנדי. להטות את סוכר muscovado האור למחבת עם 50 מ " ל מים להתמוסס על חום נמוך עד סירופי. מוסיפים את הברנדי ומניחים בצד. כאשר העוגה מוכנה, כפית מעל חצי סירופ, ואז להשאיר את העוגה להתקרר לפני ההגשה עם סירופ נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado אורסוכר Muscovado אור
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כדי להקפיא, לקרר את העוגה בדיל שלה, ואז לעטוף היטב להקפיא עד 3 חודשים. להפשיר ולהתחמם דרך בתנור נמוך. הסירופ יכול להיות קפוא בנפרד, התחמם, ואז טפטף מעל כמו קודם.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה