אגס דביק & עוגת זנגביל
אגס דביק & עוגת ג'ינג'ר יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. יש קינוח זה 554 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ברנדי, אגוזי פקאן, סוכר muscovado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פודינג ג'ינג'ר אגס דביק, עוגת ג'ינג'ר אגוז דביקה, ו דביק ג'ינג'ר לימון טפטוף עוגה.
הוראות
שים את התאריכים הקצוצים במחבת עם חלב, חמאה, ג ' ינג ' ר לשמר מוסקבדו כהה.
חום בעדינות עד שהחמאה נמסה והתערובת מתחילה לבעבע סביב הקצוות של המחבת. מערבבים היטב ומניחים בצד עבור 1 hr להתקרר.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
קו הבסיס של פח springform 23cm חמאה עם אפיית קלף. לקלף ולקצוץ את האגסים לחתיכות גדולות.
מערבבים את הקמח, פקאנים קצוצים וביקרבונט עם התבלינים, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת תאריך מקורר עם הביצים.
יוצקים לתוך הפח ומפזרים על האגסים. בערך לשבור את הפקאן שמורות ושחרר על גבי.
אופים במשך 40 דקות, ואז לכסות את החלק העליון באופן רופף עם נייר כסף ולחזור לתנור במשך 25-30 דקות יותר עד שיפוד מוכנס לתוך המרכז יוצא עם פירורים דביקים רק העוגה עדיין עשוי להיראות קצת רטוב סביב האגסים.
בעוד העוגה אפייה, להפוך את סירופ ברנדי. להטות את סוכר muscovado האור למחבת עם 50 מ " ל מים להתמוסס על חום נמוך עד סירופי. מוסיפים את הברנדי ומניחים בצד. כאשר העוגה מוכנה, כפית מעל חצי סירופ, ואז להשאיר את העוגה להתקרר לפני ההגשה עם סירופ נוסף בצד.
כדי להקפיא, לקרר את העוגה בדיל שלה, ואז לעטוף היטב להקפיא עד 3 חודשים. להפשיר ולהתחמם דרך בתנור נמוך. הסירופ יכול להיות קפוא בנפרד, התחמם, ואז טפטף מעל כמו קודם.