קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגס דביק & עוגת זנגביל

אגס דביק & עוגת זנגביל
אגס דביק & עוגת ג'ינג'ר יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. יש קינוח זה 554 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ברנדי, אגוזי פקאן, סוכר muscovado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פודינג ג'ינג'ר אגס דביק, עוגת ג'ינג'ר אגוז דביקה, ו דביק ג'ינג'ר לימון טפטוף עוגה.

הוראות

1
שים את התאריכים הקצוצים במחבת עם חלב, חמאה, ג ' ינג ' ר לשמר מוסקבדו כהה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
תאריכיםתאריכים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חום בעדינות עד שהחמאה נמסה והתערובת מתחילה לבעבע סביב הקצוות של המחבת. מערבבים היטב ומניחים בצד עבור 1 hr להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
קו הבסיס של פח springform 23cm חמאה עם אפיית קלף. לקלף ולקצוץ את האגסים לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
מערבבים את הקמח, פקאנים קצוצים וביקרבונט עם התבלינים, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת תאריך מקורר עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
תאריכיםתאריכים
(קיבלר)(קיבלר)
6
יוצקים לתוך הפח ומפזרים על האגסים. בערך לשבור את הפקאן שמורות ושחרר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
7
אופים במשך 40 דקות, ואז לכסות את החלק העליון באופן רופף עם נייר כסף ולחזור לתנור במשך 25-30 דקות יותר עד שיפוד מוכנס לתוך המרכז יוצא עם פירורים דביקים רק העוגה עדיין עשוי להיראות קצת רטוב סביב האגסים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
בעוד העוגה אפייה, להפוך את סירופ ברנדי. להטות את סוכר muscovado האור למחבת עם 50 מ " ל מים להתמוסס על חום נמוך עד סירופי. מוסיפים את הברנדי ומניחים בצד. כאשר העוגה מוכנה, כפית מעל חצי סירופ, ואז להשאיר את העוגה להתקרר לפני ההגשה עם סירופ נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado אורסוכר Muscovado אור
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כדי להקפיא, לקרר את העוגה בדיל שלה, ואז לעטוף היטב להקפיא עד 3 חודשים. להפשיר ולהתחמם דרך בתנור נמוך. הסירופ יכול להיות קפוא בנפרד, התחמם, ואז טפטף מעל כמו קודם.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן