אגס ועוגת Frangipane דובדבן מיובש
אגס ועוגת Frangipane דובדבן מיובש הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 636 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 33 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגסים, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אגס ודובדבן מיובש Clafouti, פריך אגס מיובש-Custard Cherry, ו אגס, יבש-דובדבן שקדים גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. תרסיס 8 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם 2 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. מחבת שורה תחתונה עם נייר קלף; קלף ריסוס. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 2 ביצים, 2/3 כוס סוכר, שמן, חלב, וניל בקערה גדולה עד חלקה.
הוסף 1 1/2 כוסות קמח; לנצח רק עד בשילוב. מערבבים באגסים ודובדבנים.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה. חלק עליון.
ממרח שקדים להתפורר לתוך קערה בינונית; להוסיף קינמון, 1 ביצה, 2 כפות סוכר, ו 1 כף קמח. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת רק עד מעורבב. כף מעל הבלילה עוגה.
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים קטנים מצורפים, על 1 שעה 20 דקות. הפעל סכין סביב מחבת כדי לשחרר את העוגה.
הסר צדדים מחבת. לקלף נייר.
העברת עוגה לצלחת; מפזרים אבקת סוכר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב לגמרי. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)