קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס ועוגת Frangipane דובדבן מיובש

אגס ועוגת Frangipane דובדבן מיובש
אגס ועוגת Frangipane דובדבן מיובש הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 636 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 33 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגסים, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אגס ודובדבן מיובש Clafouti, פריך אגס מיובש-Custard Cherry, ו אגס, יבש-דובדבן שקדים גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. תרסיס 8 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם 2 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. מחבת שורה תחתונה עם נייר קלף; קלף ריסוס. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 2 ביצים, 2/3 כוס סוכר, שמן, חלב, וניל בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הוסף 1 1/2 כוסות קמח; לנצח רק עד בשילוב. מערבבים באגסים ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה. חלק עליון.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
ממרח שקדים להתפורר לתוך קערה בינונית; להוסיף קינמון, 1 ביצה, 2 כפות סוכר, ו 1 כף קמח. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת רק עד מעורבב. כף מעל הבלילה עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים קטנים מצורפים, על 1 שעה 20 דקות. הפעל סכין סביב מחבת כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר צדדים מחבת. לקלף נייר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברת עוגה לצלחת; מפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב לגמרי. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)