אגס ועוגת זנגביל הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס ועוגת זנגביל הפוכה. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מולסה, סודה לשתיה, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אגס-ג'ינג'ר הפוך עוגה, אגס-ג'ינג'ר הפוך עוגה, ו עוגת ג'ינג'ר אגס הפוכה.
הוראות
חמאה קלה מחבת עוגת גבינה 9 אינץ 'עם שפה נשלפת לפחות 2 1/2 אינץ'. מחבת קו עם סיבוב 10 אינץ 'של קלף בישול, לחיצה לתוך החלק התחתון ועל 1/2 אינץ' למעלה הצדדים.
חותכים 2 כפות חמאה לגושים 1/4 אינץ ' לרדת באופן שווה על קלף בתחתית מחבת.
מפזרים באופן שווה עם סוכר חום 1/2 כוס וג ' ינג ' ר גבישי.
לקלף אגסים לחתוך חצי לאורכו, ולאחר מכן, חיתוך מקביל לחתוך קצה, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ ' עבה. עם סכין קטנה, לחתוך הליבה מכל פרוסה. מסדרים פרוסות שטוחות, בשכבה אחת, על תערובת סוכר במחבת, זמירה חתיכות לפי הצורך כדי להתאים.
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, זנגביל, קינמון, מלח, ואולספייס.
בקערה אחרת, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, לנצח הנותרים 1/2 כוס חמאה 1 כוס סוכר חום עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הפחת מהירות בינונית-נמוכה והכה במולסה.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין, מכים עד incorporated, ואז להכות במהירות גבוהה רק עד מעורבב היטב.
אופים ב 325 רגיל או 300 תנור הסעה עד שקיסם מוכנס במרכז (לא בפירות) יוצא נקי, 1 שעה ו 35 עד 40 דקות (מרכז העוגה עשוי להתיישב מעט).
תן מגניב במחבת על מדף על 20 דקות.
הסר צדדים מחבת. הפוך מגש על פני עוגה, ולאחר מכן, מחזיק את שני יחד, להתהפך שוב. הסר בזהירות תחתית מחבת קלף.