קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס ועוגת זנגביל הפוכה

אגס ועוגת זנגביל הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס ועוגת זנגביל הפוכה. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מולסה, סודה לשתיה, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אגס-ג'ינג'ר הפוך עוגה, אגס-ג'ינג'ר הפוך עוגה, ו עוגת ג'ינג'ר אגס הפוכה.

הוראות

1
חמאה קלה מחבת עוגת גבינה 9 אינץ 'עם שפה נשלפת לפחות 2 1/2 אינץ'. מחבת קו עם סיבוב 10 אינץ 'של קלף בישול, לחיצה לתוך החלק התחתון ועל 1/2 אינץ' למעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
חותכים 2 כפות חמאה לגושים 1/4 אינץ ' לרדת באופן שווה על קלף בתחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מפזרים באופן שווה עם סוכר חום 1/2 כוס וג ' ינג ' ר גבישי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4
לקלף אגסים לחתוך חצי לאורכו, ולאחר מכן, חיתוך מקביל לחתוך קצה, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ ' עבה. עם סכין קטנה, לחתוך הליבה מכל פרוסה. מסדרים פרוסות שטוחות, בשכבה אחת, על תערובת סוכר במחבת, זמירה חתיכות לפי הצורך כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, זנגביל, קינמון, מלח, ואולספייס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בקערה אחרת, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, לנצח הנותרים 1/2 כוס חמאה 1 כוס סוכר חום עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הפחת מהירות בינונית-נמוכה והכה במולסה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין, מכים עד incorporated, ואז להכות במהירות גבוהה רק עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
יוצקים בלילה מעל אגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
אופים ב 325 רגיל או 300 תנור הסעה עד שקיסם מוכנס במרכז (לא בפירות) יוצא נקי, 1 שעה ו 35 עד 40 דקות (מרכז העוגה עשוי להתיישב מעט).
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
תן מגניב במחבת על מדף על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
הסר צדדים מחבת. הפוך מגש על פני עוגה, ולאחר מכן, מחזיק את שני יחד, להתהפך שוב. הסר בזהירות תחתית מחבת קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
13
מגישים חמים.