אגס ועוגת תאנה מיובשת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס ועוגת תאנה מיובשת. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 201 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אגסים bosc, קורנפלור, שעועית ונילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת בורבון אגס, פריכיות חמוציות מיובשות, ו צ'אטני אגס וחמוציות מיובשים.
הוראות
מערבבים תאנים, מים וסוכר 1/4 כוס בסיר קטן; פיצול שעועית וניל לאורכו, לגרד את הזרעים ולהוסיף זרעים שעועית לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מבשלים עד התאנים רכות, כ -15 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר תאנים לקערה קטנה ולהניח בצד. המשך סירופ רותח עד מופחת 1/4 כוס, על 10 דקות יותר.
לקלף, רבע אגסים הליבה, ולאחר מכן לחתוך דק לרוחב, במקום בקערה גדולה לזרוק בעדינות עם מיץ לימון.
מוסיפים עמילן תירס, 1/3 כוס סוכר שנותר, ותאנים שמורות וסירופ.
שים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים תנור ל 204°. Fit 1 חתיכת בצק למחבת פאי 9 אינץ'. כפית בתערובת אגס. למעלה עם החלק השני של הבצק. קצה לקצץ ו crimp.
מברשת העליון בקלילות עם מים ומפזרים עם הנותרים 1/2 כף. סוכר.
חותכים כמה פתחי אוורור בקרום.
אופים במשך כ 1 שעה, עד הקרום הוא זהוב (מילוי צריך להיות רותח).
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.