אגס ופודינג שוקולד
אגס & פודינג שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד, סוכר דמררה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. פודינג אגס שוקולד, אגס מתובל ופודינג לחם שוקולד, ו פודינג קרמל אגס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
מערבבים את הפירורים, שוקולד וסוכר. ממיסים את החמאה עם סירופ מייפל, ואז מערבבים לתוך החומרים היבשים.
שים את האגסים הקצוצים בצלחת רדוד 1 ליטר. כפית על תערובת השוקולד, ואז להפיץ בערך כדי לכסות את האגסים.
אופים עבור 25-30 דקות. מגניב במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת בכוחות עצמו או עם גלידת וניל או יוגורט.