אגס כפרי וקרוסטטה של אגוזי לוז עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 10 . מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם ג'לי תפוחים, ביצה, אגוזי לוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. מתכונים דומים: קרוסטטה אגס, שוקולד ואגוזי לוז, קרוסטטה תפוחים כפרית, ו פאי תפוחים כפרי קרוסטטה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל -35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את אגוזי הלוז בצלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
אופים במשך 12 עד 14 דקות, או עד קלוי קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מעבירים למגבת מטבח ומניחים להתקרר לחלוטין, ואז משפשפים את האגוזים יחד במרץ כדי להסיר את הקליפות.
מוסיפים את כל כפות החמאה והדופק למעט 2 עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8
מקציפים את החלמון לתוך מי הקרח, מוסיפים למעבד ודופק עד שהמאפה מגיע יחד. הופכים את המאפה למשטח מקומח קלות וטופחים אותו לדיסק בעובי 1 אינץ'. לעטוף פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
במעבד מזון שלבו את המחצית הנותרת של אגוזי הלוז עם 2 כפות הקמח הנותרות ו -1 / 4 כוס סוכר ועיבדו עד לטחון דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
10
מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות ואת החלבון ומעבדים עד שהמילוי חלק וקרמי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
11
על משטח עבודה, חופפים מעט שני גיליונות נייר שעווה באורך 18 אינץ'. מקמחים קלות את דיסק המאפה ומניחים אותו במרכז נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
12
מרדדים את המאפה לסיבוב בגודל 16 אינץ'. הופכים את המאפה בעדינות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקלפים את נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
13
מורחים את מילוי אגוזי הלוז על המאפה עד 2 אינץ ' מהקצה. מסדרים את האגסים מעל המילוי במעגלים קונצנטריים, חופפים אותם מעט. מקפלים את קצה המאפה למעלה ומעל האגסים, מכווצים בצורה דקורטיבית. מקררים את הקרוסטטה למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
14
מחממים את התנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
אופים את הקרוסטטה במרכז התנור למשך 1 1/2 שעות, או עד שהאגסים רכים והקרום מזהיב. מחממים את הברוילר. מכסים את קרום הקרוסטטה ברצועות נייר כסף וצולים עד שהאגסים משחימים בכתמים, 2 עד 3 דקות. החלק את הקרוסטטה עם נייר הקלף על מתלה להתקררות.