אגס, פקורינו, פרושוטו פאניני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 445 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אגס, חומץ בלסמי, פוקאצ'ה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פנקייק זהב עם פקורינו ופרושוטו, Strozzapretti עם פקורינו, פרושוטו ומשהו ירוק, ו כרוב ניצנים מגולחים, פקורינו ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים אגס למחבת ומפזרים סוכר. מבשלים 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מברשת לחתוך הצדדים של לחם עם חומץ. מסדרים פרוסות אגס, ארוגולה, גבינה, פרושוטו באופן שווה על חצי התחתון של הלחם; מכסים עם חצי העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
חזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חצאי אגסים בסירופ
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים קציץ ממולא למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מניחים מחבת ברזל יצוק או כבד על גבי כיכר ממולאת; לחץ בעדינות כדי לשטח. מבשלים 4 דקות בכל צד או עד הלחם קלוי (להשאיר מחבת ברזל יצוק על כיכר ממולאת בזמן שהוא מבשל).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.