אגס פריך עם שקדים
אגס פריך עם שקדים הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, סוכר חום, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. עם כפית ציון 27%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: ריבס תות פריך עם שקדים, תפוח אמרטו פריך עם שקדים קלויים, ו סלט שעועית ירוקה פריך עם חמוציות ושקדים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
חותכים אגסים לשניים ואז לפרוסות דקות.
שמים אותם בקערה גדולה וזורקים עם הסוכר החום, מיץ הלימון והגרידה לתערובת, מניחים בצד.
שלב קמח, סוכר חום, מלח, קינמון, ג ' ינג ' ר ואגוז מוסקט בקערה בינונית.
מוסיפים את החמאה והשקדים ומפרקים אותם באצבעותיך ומשלבים את החומרים היבשים עם החמאה והאגוזים.
משמנים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה מרובעת רדודה (8 סנטימטרים רבועים) בכף החמאה שנותרה.
שכבו את האגסים בכלי ועלו בצורה אחידה עם תוספת האגוזים.
מניחים את המנה במרכז התנור ואופים עד שהאגסים רכים כשהם מנוקבים בקצה הסכין. הציפוי צריך להיות גם חום זהוב, בערך 40-45 דקות. מניחים בצד להתקרר כמה דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פריך בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "