קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אגסים bosc קרמל עם חמאת אגוזים

אגסים bosc קרמל עם חמאת אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגסים Bosc קרמל עם חמאת אגוזי לוז. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כף מיץ לימון, סוכר מגורען, אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אגסי בוסק צלויים בדבש, אגסים בוסק קלויים עם זיגוג רימון, ו חי-אגסים מתובל Bosc עם עוגה לירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולחצות את האגסים, משאיר את הגבעול שלם על אחד החצאים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
כדי להפוך את הקרמל, מניחים את הסוכר, מים זרעי שעועית וניל בסיר שאינו מגיב, רדוד, רחב, כבד תחתית עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את הקרם של טרטר או מיץ לימון ומערבבים יחד עד שהסוכר הוא רטוב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מחממים את התערובת על חום בינוני, מכוסה, עד שהסוכר נמס לחלוטין והסירופ מתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5
הסר את המכסה, להגדיל את החום מעט ולאפשר לסירופ לרתוח ללא הפרעה עד שהוא הופך זהב בצבע.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
6
מוסיף את החמאה ומערבולת עד בשילוב וצבע הוא אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
7
בזהירות למקם את חצאי האגס בקרמל,לחתוך את הצד. מבשלים מעל חום בינוני, מדי פעם לצלות את האגסים בקרמל, עד שהרוטב מתחיל לצרף את עצמו לאגסים ולתת להם צבע, כ -15 דקות. בזהירות להעביר את חצאי האגס למגש גיליון קטן מרופד בנייר כסף או נייר קלף וטפטוף עם רוטב הקרמל הנותר. מגניב בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
בעוד האגסים מתקררים, להפוך את חמאת אגוזי לוז. מחממים את התנור ל 350 מעלות F ומפיצים את אגוזי לוז על מחבת קטנה. טוסט האגוזים עד שהם מוזהבים קל ארומטי, על 8 דקות. מגניב לחלוטין, להפריש 1/4 כוס ולהעביר את אגוזי לוז 1/2 כוס הנותרים לבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים את שמן הזית, הסוכר והמלח ומערבבים בקצרה במהירות נמוכה. בהדרגה להגדיל את המהירות עד צורות הדבק חלקה, הוספת מים 1 כף בכל פעם כדי להשיג את העקביות הנכונה, מעט רופף יותר מאשר חמאת בוטנים. (חמאת אגוזי לוז צריך מעיל האחורי של כף.)
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
כדי לשרת, קל לרסק את אגוזי לוז שמורים עם החלק האחורי של מחבת sautee להיות בטוח להשאיר אותם גס.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מסננים עודפי קרמל מחצאי אגסים, מעילים אותם בחמאת אגוזי לוז ומתגלגלים באגוזים המרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידת וניל או קצפת קלה.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)