קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אגסים bosc קרמל עם חמאת אגוזים

אגסים bosc קרמל עם חמאת אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגסים Bosc קרמל עם חמאת אגוזי לוז. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כף מיץ לימון, סוכר מגורען, אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אגסי בוסק צלויים בדבש, אגסים בוסק קלויים עם זיגוג רימון, ו חי-אגסים מתובל Bosc עם עוגה לירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולחצות את האגסים, משאיר את הגבעול שלם על אחד החצאים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
כדי להפוך את הקרמל, מניחים את הסוכר, מים זרעי שעועית וניל בסיר שאינו מגיב, רדוד, רחב, כבד תחתית עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הקרם של טרטר או מיץ לימון ומערבבים יחד עד שהסוכר הוא רטוב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מחממים את התערובת על חום בינוני, מכוסה, עד שהסוכר נמס לחלוטין והסירופ מתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
5
הסר את המכסה, להגדיל את החום מעט ולאפשר לסירופ לרתוח ללא הפרעה עד שהוא הופך זהב בצבע.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
6
מוסיף את החמאה ומערבולת עד בשילוב וצבע הוא אחיד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
7
בזהירות למקם את חצאי האגס בקרמל,לחתוך את הצד. מבשלים מעל חום בינוני, מדי פעם לצלות את האגסים בקרמל, עד שהרוטב מתחיל לצרף את עצמו לאגסים ולתת להם צבע, כ -15 דקות. בזהירות להעביר את חצאי האגס למגש גיליון קטן מרופד בנייר כסף או נייר קלף וטפטוף עם רוטב הקרמל הנותר. מגניב בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
8
בעוד האגסים מתקררים, להפוך את חמאת אגוזי לוז. מחממים את התנור ל 350 מעלות F ומפיצים את אגוזי לוז על מחבת קטנה. טוסט האגוזים עד שהם מוזהבים קל ארומטי, על 8 דקות. מגניב לחלוטין, להפריש 1/4 כוס ולהעביר את אגוזי לוז 1/2 כוס הנותרים לבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מוסיפים את שמן הזית, הסוכר והמלח ומערבבים בקצרה במהירות נמוכה. בהדרגה להגדיל את המהירות עד צורות הדבק חלקה, הוספת מים 1 כף בכל פעם כדי להשיג את העקביות הנכונה, מעט רופף יותר מאשר חמאת בוטנים. (חמאת אגוזי לוז צריך מעיל האחורי של כף.)
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
כדי לשרת, קל לרסק את אגוזי לוז שמורים עם החלק האחורי של מחבת sautee להיות בטוח להשאיר אותם גס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
מסננים עודפי קרמל מחצאי אגסים, מעילים אותם בחמאת אגוזי לוז ומתגלגלים באגוזים המרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידת וניל או קצפת קלה.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי