אגסים bosc קרמל עם חמאת אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגסים Bosc קרמל עם חמאת אגוזי לוז. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כף מיץ לימון, סוכר מגורען, אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אגסי בוסק צלויים בדבש, אגסים בוסק קלויים עם זיגוג רימון, ו חי-אגסים מתובל Bosc עם עוגה לירה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולחצות את האגסים, משאיר את הגבעול שלם על אחד החצאים. תניח בצד.
כדי להפוך את הקרמל, מניחים את הסוכר, מים זרעי שעועית וניל בסיר שאינו מגיב, רדוד, רחב, כבד תחתית עם מכסה.
מוסיפים את הקרם של טרטר או מיץ לימון ומערבבים יחד עד שהסוכר הוא רטוב לחלוטין.
מחממים את התערובת על חום בינוני, מכוסה, עד שהסוכר נמס לחלוטין והסירופ מתחיל לבעבע.
הסר את המכסה, להגדיל את החום מעט ולאפשר לסירופ לרתוח ללא הפרעה עד שהוא הופך זהב בצבע.
מוסיף את החמאה ומערבולת עד בשילוב וצבע הוא אחיד.
בזהירות למקם את חצאי האגס בקרמל,לחתוך את הצד. מבשלים מעל חום בינוני, מדי פעם לצלות את האגסים בקרמל, עד שהרוטב מתחיל לצרף את עצמו לאגסים ולתת להם צבע, כ -15 דקות. בזהירות להעביר את חצאי האגס למגש גיליון קטן מרופד בנייר כסף או נייר קלף וטפטוף עם רוטב הקרמל הנותר. מגניב בטמפרטורת החדר.
בעוד האגסים מתקררים, להפוך את חמאת אגוזי לוז. מחממים את התנור ל 350 מעלות F ומפיצים את אגוזי לוז על מחבת קטנה. טוסט האגוזים עד שהם מוזהבים קל ארומטי, על 8 דקות. מגניב לחלוטין, להפריש 1/4 כוס ולהעביר את אגוזי לוז 1/2 כוס הנותרים לבלנדר או מעבד מזון.
מוסיפים את שמן הזית, הסוכר והמלח ומערבבים בקצרה במהירות נמוכה. בהדרגה להגדיל את המהירות עד צורות הדבק חלקה, הוספת מים 1 כף בכל פעם כדי להשיג את העקביות הנכונה, מעט רופף יותר מאשר חמאת בוטנים. (חמאת אגוזי לוז צריך מעיל האחורי של כף.)
כדי לשרת, קל לרסק את אגוזי לוז שמורים עם החלק האחורי של מחבת sautee להיות בטוח להשאיר אותם גס.
מסננים עודפי קרמל מחצאי אגסים, מעילים אותם בחמאת אגוזי לוז ומתגלגלים באגוזים המרוסקים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידת וניל או קצפת קלה.