אגסים איטיים מבשלים עם רוטב מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אגסים איטיים מבשלים אדר רטובים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, אגסים, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סיר חרס אדר-רטובים אגסים, תפוז-Sauced איטי Cooker פירות חמים, ו שיבולת שועל של בישול איטי עם אגסים ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים אגסים. אגסים הליבה מלמטה, משאיר גבעולים מחוברים.
מקם אגסים זקוף ב 3 1/2 - ל 5 ליטר סיר איטי.
מערבבים מרכיבים שנותרו למעט עמילן תירס ומיץ תפוזים; לשפוך מעל אגסים.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 2 עד 2 1/2 שעות או עד למכרז.
הסר אגסים מן התנור; מקום זקוף צלחת הגשה או מנות קינוח בודדים.
מערבבים קורנפלור ומיץ תפוזים; מערבבים לתוך רוטב בתנור. מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה על 10 דקות או עד רוטב מעובה. רוטב כפית על אגסים. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. לבישול איטי עם בסיס מחומם בלבד, בצע את הוראות היצרן עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.