קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

אגסים אפויים ברוטב פודינג מוקפץ

אגסים אפויים ברוטב פודינג מוקפץ
אגסים אפויים עם רוטב פודינג סאוטרן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. אם יש לכם ליווי: מדלן, אגסים ברטלט בשלים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו אגסים אפויים ברוטב פודינג מוקפץ, צרפתית בהבזק: רוקפור ואגסים קלויים ממולאים אגוז עם סירופ סאוטרן, ו אגסים עלומים ביין אדום עם רוטב וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקלף אגסים, עוזב גבעולים שלמים, ואז הליבה מלמטה באמצעות חותך מלון כדור או סכין קטנה חדה. מערבבים יחד צימוקים, סוכר חום, חזה, ו 2 כפות
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
Suternes ולמלא חללי אגס בתערובת. לעמוד אגסים זקוף בתבנית אפייה חמאה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם ויוצקים כוס הנותרים
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
סאוטרן מעל אגסים.
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מכסים צלחת בחוזקה בנייר כסף ואופים באמצע התנור עד למכרז, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מעבירים אגסים למנה או צלחות באמצעות מרית מתכת להחזיק מילוי במקום ויוצקים נוזל בישול דרך מסננת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא יחד חלמונים וסוכר מגורען בקערת מתכת גדולה ולהוסיף נוזל בישול חם בזרם, לטאטא כל הזמן. שים קערה על מחבת של מים בקושי רותח, או להכות עם מערבל חשמלי כף יד, עד תערובת הוא שולש נפח רושמת 71° על מדחום מיידי לקרוא, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים אגסים חמים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
* אגסים ניתן אפוי 1 יום קדימה, מקורר, ואז מקורר, מכוסה. לחמם בנוזל בישול, מכוסה, בתנור 177° עד מחומם דרך, כ 15 דקות, לפני ביצוע רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®