קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

אגסים אפויים ברוטב פודינג מוקפץ

אגסים אפויים ברוטב פודינג מוקפץ
אגסים אפויים עם רוטב פודינג סאוטרן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. אם יש לכם ליווי: מדלן, אגסים ברטלט בשלים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו אגסים אפויים ברוטב פודינג מוקפץ, צרפתית בהבזק: רוקפור ואגסים קלויים ממולאים אגוז עם סירופ סאוטרן, ו אגסים עלומים ביין אדום עם רוטב וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לקלף אגסים, עוזב גבעולים שלמים, ואז הליבה מלמטה באמצעות חותך מלון כדור או סכין קטנה חדה. מערבבים יחד צימוקים, סוכר חום, חזה, ו 2 כפות
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
Suternes ולמלא חללי אגס בתערובת. לעמוד אגסים זקוף בתבנית אפייה חמאה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם ויוצקים כוס הנותרים
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
סאוטרן מעל אגסים.
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מכסים צלחת בחוזקה בנייר כסף ואופים באמצע התנור עד למכרז, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מעבירים אגסים למנה או צלחות באמצעות מרית מתכת להחזיק מילוי במקום ויוצקים נוזל בישול דרך מסננת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
לטאטא יחד חלמונים וסוכר מגורען בקערת מתכת גדולה ולהוסיף נוזל בישול חם בזרם, לטאטא כל הזמן. שים קערה על מחבת של מים בקושי רותח, או להכות עם מערבל חשמלי כף יד, עד תערובת הוא שולש נפח רושמת 71° על מדחום מיידי לקרוא, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים אגסים חמים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
* אגסים ניתן אפוי 1 יום קדימה, מקורר, ואז מקורר, מכוסה. לחמם בנוזל בישול, מכוסה, בתנור 177° עד מחומם דרך, כ 15 דקות, לפני ביצוע רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק