קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגסים אפויים עם יוגורט וניל וגרנולה

אגסים אפויים עם יוגורט וניל וגרנולה
אגסים אפויים עם יוגורט וניל גרנולן הוא צמחוני תוספת. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 261 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -8 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו אגסים, מים, יוגורט וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 58%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: אגסים ותמרים עם יוגורט וניל כתום, אגסים עלומים עם רוטב יוגורט וניל-דבש, ו חטיפי גרנולה פאי דלעת יוגורט וניל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים אגסים לשניים לאורכם ומסירים את הליבה בעזרת כף מלון או כף קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
3
מניחים אגסים, חתוכים בצד כלפי מטה, בתבנית אפייה רדודה מספיק גדולה כדי להחזיק אותם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
יוצקים מיץ תפוחים ומים על אגסים; מזלפים דבש. מכסים את התבנית באופן רופף בנייר כסף ואופים כ-35 דקות או עד שהם רכים. בזמן שהאגסים נאפים, מניחים גרנולה בתבנית אפייה רדודה או בצלחת פאי וטוסטים בתנור 10 דקות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
בסיום האגסים מוזגים נוזל אפייה לסיר קטן ומנמיכים על אש בינונית עד שנשאר כ-1/4 כוס סירופ; מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מרפדים מסננת במגבות נייר ומניחים מעל קערה לתפיסת טפטופים.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים יוגורט לתוך מסננת ולאפשר לנקז כ -30 דקות. מחלקים יוגורט בין 4 קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים חצי אגס חם, חתוך בצד כלפי מעלה, מעל יוגורט. מעל גרנולה קלויה ומזלפים סירופ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
9
מקשטים בעלה נענע, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)